Familieopstellingen & Organisatieopstellingen Therapie


Hebt u problemen op uw werk of in uw gezin? Dan bestaat er de laatste tijd een nieuwe methode om de oorzaak hiervan te achterhalen. Deze methode is een therapie die ontwikkeld is door Bert Hellinger. Wat deze methode zo speciaal maakt, is het feit dat er van onbewuste krachten wordt uitgegaan. Het basisprincipe van deze methode is dat er krachten universeel werkzaam zijn waarvan we ons meestal niet bewust zijn.

Familieopstellingen

Als u problemen heeft in uw familie dan komen vaak dezelfde vragen terug boven. We gaan voor u een familieopstelling maken. Deze moet dan een antwoord bieden op uw problemen. Vragen die vaak terug komen zijn:

  • Welke plaats heb ik in mijn gezin van herkomst?
  • Waarom val ik steeds op de verkeerde partner?
  • Waar heb ik mijn gebrek aan zelfvertrouwen verkregen?

Organisatieopstellingen

Ook binnen organisaties komen er veel problemen voor. Hier zijn er alsook belangrijke vragen die door uw hoofd kunnen spoken. Veel voorkomende vragen zijn bijvoorbeeld:

  • Waarom hangt er een spanning tussen verschillende afdelingen?
  • Wat is de reden dat ik keer op keer niet het gewenste resultaat krijg?
  • Waarom kan deze vacature maar tijdelijk vervuld worden?

Bij zowel familie- als organisatieopstellingen gaat men uit van onbekende krachten. Deze krachten zijn echter wel belangrijk, ze houden namelijk het gehele sociale systeem in evenwicht. U kunt dan bij ons terecht om de juiste opstelling te laten maken. Deze opstelling zal duidelijk maker waarom er steeds dezelfde patronen zijn en zullen u een beter inzicht in die patronen geven. Indien u hieraan wilt deelnemen, wordt dit altijd in een groep onbekenden gedaan. U hoeft hier niet uw familie mee naartoe te nemen. Het wordt ook in een intieme groep van 14 personen gedaan. Zo proberen we uw probleem te achterhalen en opzoek te gaan naar een antwoord op uw levensvragen.

Wij staan klaar om u verder te helpen zodat u zich weer goed in uw vel voelt. Samen zullen we op zoek gaan naar een manier om uw patronen te verbreken. Hebt u interesse? Contacteer ons dan via e-mail of telefonisch. U vindt alle gegevens over familieopstellingen en organisatieopstellingen terug op de website van Yetsira.

yetsira opstellingen